Omgeving

Welkom bij B&B Stipdonk in het schilderachtige Lierop! Onze prachtige rietgedekte boerderij is niet alleen een oase van comfort en gastvrijheid, maar ook een ideale uitvalsbasis om de betoverende omgeving te ontdekken.

Lierop is een charmant dorpje gelegen te midden van adembenemende natuur en biedt volop mogelijkheden voor buitenactiviteiten. Trek je wandelschoenen aan en verken de wonderschone Strabrechtsheide, een uitgestrekt heidegebied met unieke flora en fauna. Ontdek de rustgevende paden en laat je betoveren door de prachtige vergezichten.

Fietsliefhebbers kunnen zich laten leiden door de vele fietsroutes die de omgeving doorkruisen, zoals het nabijgelegen natuurgebied “het Keelvel” of het bruisende Helmond met zijn gezellige terrassen en historische bezienswaardigheden.

Geniet van de rust en stilte van het platteland, maar vergeet niet dat bruisende steden binnen handbereik liggen. Helmond biedt een breed scala aan culinaire verrassingen en winkelplezier.

Ontdek de veelzijdige omgeving rond B&B Stipdonk en beleef een onvergetelijk verblijf in Lierop, waar natuur, cultuur en ontspanning hand in hand gaan. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en je te laten kennismaken met al het moois dat deze regio te bieden heeft!

Scroll naar boven